Heb jij een eigen webshop of wil jij een webshop laten maken dan kan Flowingweb je hierbij helpen. Hoe zit het met de BTW, verkoop naar het buitenland, verzendmethoden en track-n-trace e-mails of kunnen je klanten via iDEAL, creditcards of Bitcoin betalen? Flowingweb ontwikkelt webshops in WordPress in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is het meest gebruikte webshopsysteem in WordPress en is gratis te gebruiken! Wil jij een webshop beginnen dan is dit de beste keuze voor jou!

Eenvoudig beheer

WordPress en WooCommerce bieden jou de mogelijkheid om alles makkelijk zelf te beheren.

Koppel koerierdiensten

Laat track-n-trace berichten automatisch versturen zodat je klanten de verzending makkelijk kunnen volgen.

SEO geoptimaliseerd

Zorg voor een hogere positie in Google dan je concurrent! Je wilt toch ook goed gevonden worden?

Makkelijk verzenden

Koppel PostNL, UPS, Fietskoeriers of andere koerierdiensten aan je webshop. Stuur track-n-trace berichten en houdt je klanten makkelijk op de hoogte van de verzending!

Webshop ontwikkeling
Webshop ontwikkeling

Online betalen

iDEAL is zeker de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Maar heb je klanten in het buitenland? Dan is betalen met creditcards, Bancontact (België) of SOFORT Banking (Duitsland) ook mogelijk! Of wil je Bitcoins of cadeaukaarten accepteren?

Online advertenties

Laat potentiële klanten weten dat je bestaat door Google AdWords of Facebook advertenties! Zorg er met remarketing voor dat klanten ook weer terug komen naar je webshop! Lees meer over ons SEO abonnement.

Webshop ontwikkeling

Meer willen weten?

Wil jij een webshop laten ontwikkelen of heb je al een eigen webshop maar je hebt hulp nodig bij het beheren en inrichten van het systeem? Dan kan Flowingweb je helpen! Neem contact met ons op en we bespreken graag alle details met je!

Informatie

Contactformulier

sinds 2001 Stuur me een WhatsApp bericht

Kunnen wij helpen?