Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie of SEO is de sleutel tot een hoge positie in Google. Maar als iedereen op de eerste pagina van Google wil staan, wordt het erg moeilijk om dit ook te bereiken. Dus, hoe ben je jouw concurrentie slimmer af? Hoe kun je er voor zorgen dat jouw website wél bovenaan verschijnt? Met behulp van slimme SEO!

Keyword analyse

Weet precies welke keywords er zijn om zo je content te optimaliseren.

Landingspagina’s

Één keyword, één landingspagina. That’s it.

Posities bijhouden

Ingehaald worden door je concurrentie? No way!!

Google is je vriend

Google vertelt je hoe je jouw website beter vindbaar kan maken. Wij kijken naar potentiële zoekwoorden die voor jouw website van toepassing zijn. We kunnen teksten herschrijven of nieuwe landingspagina’s bouwen voor een maximaal effect!

Nieuwe klanten trekken met SEO

Lever jij diensten of producten maar je website komt gewoon niet bovenaan in Google? Wij analyseren jouw website of webshop en maken een plan om je pagina’s wel bovenaan te krijgen!

Meten is weten

Wij houden alle posities bij en kijken naar mogelijkheden om nieuwe zoekwoorden in jouw website op te nemen. Hiervoor gebruiken wij Google Webmaster Tools, Google Analytics en Google AdWords.

Ook vindbaar willen zijn?

Wil je ook weten hoe Flowingweb jouw website hoger in Google kan positioneren of heb je vragen rond online adverteren? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden!

Contactformulier