Zoekmachine optimalisatie of SEO is de sleutel tot een hoge positie in Google. Maar als iedereen op de eerste pagina van Google wil staan, wordt het erg moeilijk om dit ook te bereiken. Dus, hoe ben je jouw concurrentie slimmer af? Hoe kun je er voor zorgen dat jouw website wél bovenaan verschijnt? Met behulp van slimme SEO!

Keyword analyse

Weet waar je klanten op zoeken! Hoe vaak wordt naar een trefwoord gezocht en hoe groot is de concurrentie online? Hiervoor dient de keyword analyse!

Landingspagina’s

Je drie favoriete trefwoorden op de homepage zetten is al lang niet meer voldoende. Maak specifieke pagina’s voor specifieke trefwoorden.

Posities bijhouden

Je concurrentie slaapt niet, het is dus belangrijk om je positie in de gaten te houden. Wij monitoren de positie van je pagina’s en anticiperen op veranderingen.

Google is je vriend

Google vertelt je hoe je jouw website beter vindbaar kan maken. Wij kijken naar potentiële zoekwoorden die voor jouw website van toepassing zijn. We kunnen teksten herschrijven of nieuwe landingspagina’s bouwen voor een maximaal effect!

vrienden
denken

Nieuwe klanten trekken met SEO

Lever jij diensten of producten maar je website komt gewoon niet bovenaan in Google? Wij analyseren jouw website of webshop en maken een plan om je pagina’s wel bovenaan te krijgen!

Meten is weten

Wij houden alle posities bij en kijken naar mogelijkheden om nieuwe zoekwoorden in jouw website op te nemen. Hiervoor gebruiken wij Google Webmaster Tools, Google Analytics en Google AdWords.

groeien

Ook vindbaar willen zijn?

Wil je ook weten hoe Flowingweb jouw website hoger in Google kan positioneren of heb je vragen rond online adverteren? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden!

Informatie

Contactformulier

sinds 2001 Stuur me een WhatsApp bericht

Kunnen wij helpen?