Skip to main content

Wil jij een website voor jezelf, je bedrijf of sportclub laten maken? Flowingweb maakt de meest uiteenlopende websites, voor de lokale fietszaak, het MKB en overheidsinstanties. Flowingweb bouwt websites in WordPress, een uiterst flexibel CMS dat aan alle wensen kan worden aangepast maar toch nog makkelijk is in gebruik. Heb je heel specifieke wensen, wil je een online administratiepakket of een vragenlijst laten ontwikkelen dan kan Flowingweb ook maatwerk leveren.

Clubje of international?

Van klein tot groot, dik tot dun, lokaal tot internationaal.

SEO proof

Ja leuk, maar wordt ik ook gevonden?

Makkelijk beheer

Iets aanpassen? Dat doe ik liever zelf.

Jouw perfecte website maken

Met ruim 20 jaar ervaring en een no-nonsense aanpak wil ik mijn expertise als ervaren websitedeveloper inzeten om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Samen kunnen we jouw perfecte website creëren. Met een scherp oog voor zowel technische finesse als creatieve visie, sta ik klaar om websites te ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep. We gaan het hebben over jouw merkidentiteit, designvoorkeuren en gewenste functionaliteiten, zodat ik een op website kan bouwen die precies aansluit aan jouw behoeften en verwachtingen. Van responsief design tot geoptimaliseerde gebruikerservaring, ik ben toegewijd om jouw online aanwezigheid te versterken en impact te creëren!

SEO proof

Een website is niks als ze niet gevonden wordt. Breng jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten door samen te werken aan het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Samen kunnen we de strategieën ontwikkelen die nodig zijn om jouw website te laten opvallen in zoekresultaten en om meer relevante bezoekers aan te trekken. Van grondige keyword-analyses tot het implementeren van SEO-vriendelijke technieken, ik ben gepassioneerd om jouw website te transformeren in een krachtig hulpmiddel voor online zichtbaarheid.

One site fits all

Je website wordt zo gebouwd dat zij op alle apparaten goed werkt. Desktop, tablet of mobieltje, je website past zich automatisch aan. Mooie grote afbeeldingen voor op de grote computer, maar snel geladen voor mobiel gebruik.

Je website zelf beheren

Met WordPress als CMS kan je makkelijk je website zelf beheren. Om een nieuwe pagina of nieuwsbericht toe te voegen heb je geen onderhoudscontract nodig. Toch even een vraag? Meestal is een telefoontje voldoende om je weer op weg te helpen!

Meer willen weten?

Wil jij ook een nieuwe website voor jezelf, je bedrijf of club laten maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Contactformulier