Wil jij een website voor jezelf, je bedrijf of sportclub laten maken? Flowingweb maakt de meest uiteenlopende websites, voor de lokale fietszaak, het MKB en overheidsinstanties. Flowingweb bouwt websites in WordPress, een uiterst flexibel CMS dat aan alle wensen kan worden aangepast maar toch nog makkelijk is in gebruik. Heb je heel specifieke wensen, wil je een online administratiepakket of een vragenlijst laten ontwikkelen dan kan Flowingweb ook maatwerk leveren.

Makkelijk beheer

WordPress maakt het mogelijk om je site, eenvoudig of complex, makkelijk zelf te beheren en is uiterst flexibel.

Blog, bedrijfssite of visitekaartje

Ben jij een grote blogger, gebruik je de website als digitaal visitekaartje of wil je je bedrijf op de kaart zetten?

SEO proof

Natuurlijk wil je ook dat je website goed gevonden wordt. Onze websites bieden jou de mogelijkheid om helemaal los te gaan met SEO!

Je website zelf beheren

Met WordPress als CMS kan je makkelijk je website zelf beheren. Om een nieuwe pagina of nieuwsbericht toe te voegen heb je geen onderhoudscontract nodig. Toch even een vraag? Meestal is een telefoontje voldoende om je weer op weg te helpen!

zandkasteel
Website ontwikkeling

One site fits all

Je website wordt zo gebouwd dat zij op alle apparaten goed werkt. Desktop, tablet of mobieltje, je website past zich automatisch aan. Met een speciale navigatie voor op mobieltjes zorg je ervoor dat op elke iPhone, Android of Windows Phone je site goed te navigeren is.

SEO proof

Zorg ervoor dat je site opvalt in Google! Pas zelf alle belangrijke pagina elementen aan die ervoor zorgen dat jouw website hoger in Google komt! Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

zoeken

Meer willen weten?

Wil jij ook een nieuwe website voor jezelf, je bedrijf of club laten maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Informatie

Contactformulier

sinds 2001 Stuur me een WhatsApp bericht

Kunnen wij helpen?