Skip to main content

Waarom WordPress onderhoud? Jij hebt een WordPress website maar bent al druk genoeg met de content en je hebt geen tijd meer voor technisch beheer? Je ziet dat er updates beschikbaar zijn, maar zal je template het daarna nog doen? Of heb je een plugin geüpdatet en daarna werkt iets op je site niet meer?

Geef hackers geen kans

Houd alles up-to-date en je site veilig.

Nieuwste functies

Hé, da’s handig, dat wil ik ook!

Testomgeving

Ja, maar werkt de site na de update nog? Zo, even testen.

WordPress is het meest gebruikte CMS en juist dit maakt het interessant voor hackers. Hebben ze één WordPress of plugin versie gehackt, dan kunnen ze dit makkelijk op honderden andere sites toepassen.

Uit die reden brengt WordPress continu beveiligingsupdates uit maar introduceert ook nieuwe functionaliteiten om het beheer van je website nog makkelijker te maken. Daarom moet je WordPress site goed onderhouden worden!

Het updaten heeft echter ook zo zijn risico’s. Is het template of één van de gebruikte plugins nog niet compatibel (werkt het niet soepel samen) met de nieuwe versie dan dienen deze eerst geüpdatet te worden. Maar wat als er geen update beschikbaar is en werkt je website na een update niet meer goed? Dan kan Flowingweb je adviseren een andere template te gaan gebruiken of kunnen wij proberen het template zo aan te passen dat het wél met de nieuwste WordPress versie werkt!

Dit is wat wij doen:

  • Updates van alle plugins. Moet een abonnement verlengd worden, dan geven we dat eerst door en kunnen dit eventueel ook zelf voor jou verlengen.
  • Update van de WordPress core, zijn alle plugins en het template daarmee al compatibel?
  • Advies voor site optimalisaties
  • Ook sites die niet door Flowingweb gehost worden
  • Optioneel: een beveiligde testomgeving opbouwen zodat alles eerst getest kan worden
  • Al vanaf € 30 excl. BTW

Wil jij ook een veilige website?

Ben je benieuwd wat Flowingweb voor jou kan betekenen als je vragen hebt over het up-to-date houden van je website neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Contactformulier