Skip to main content

Ik houd van muziek en van goede luisterapparatuur die muziek zo weergeeft als dat ze bedoelt is. Ik luister naar een breed spectrum aan muziek, hard en zacht, modern en klassiek. En wat is er nou mooier dan in je auto te rijden met goede muziek op de speakers. Maar wat als je dan denkt “hm, dat klinkt thuis toch mooier dan hier in de auto”? Dan kom je uiteindelijk bij Schut Car Systems terecht. Zij zijn specialisten in carhifi. Punt. Zij hebben zo een grote passie om je auto-installatie echt zo goed te laten klinken dat je echt met ogen, oren en mond open staat te luisteren naar alle details, die je zelf thuis niet hebt gehoord.

Nadat ze mij als klant hebben leren kennen en mij af en toe dingen vroeger rond “het internet” hebben ze besloten hun website door mij te laten bouwen.

Sinds dien is er heel veel, echt heel veel gebeurd! Zij ontwikkelen audio upgrade sets voor de meest gangbare auto’s maar kunnen ook volledig alles customizen wat je maar wilt. Om ge├»nteresseerde klanten specifieke informatie over de ingebouwde producten te bieden hebben ze hun productcatalogus online geplaatst.

Zo af en toe ga ik langs om foto’s van een Lamborghini of een dikke Tesla te maken. “Hoe laten we zien dat wij geen doorsnee bedrijf zijn?” Met deze en andere vragen help ik telkens weer om zo hun online presentatie te blijven verbeteren.

Technisch

Altijd met SEO in gedachten bouw ik de pagina’s en probeer de gehele site steeds te verbeteren.

Resultaat? 103 Top 1 pagina’s op dit moment! 150 in de Top 5.

Hun productcatalogus is in WooCommerce zonder bestelfunctie gebouwd.

Hot topics

  • SEO voor audio upgrade sets en overige diensten zoals Bearlock, geluidsisolatie, enz.
  • Advies bij alle onlinegerelateerde zaken
  • Fotoshoots
  • Uitgebreide productcatalogus