Skip to main content

Taxi Wendy is een kleinschalig taxiondernemen in Arnhem. Er is geen groot budget maar ze willen toch ook wel goed online gevonden worden. In Arnhem is er een heuse taxi oorlog in Google, iedereen probeert op de eerste pagina terecht te komen en Google Ads is minder rendabel omdat je concurrenten dit gaan misbruiken. Dus is het doel om met een bescheiden budget toch het maximale eruit te halen. Als er dus tijd is ga ik niet alleen voor locale zoektermen optimaliseren maar ook voor landelijke, denk aan taxivervoer van Arnhem naar Schiphol.

Technisch

De website heb ik overgenomen van een ander bedrijf en deze geoptimaliseerd zodat de laadtijden drastisch omlaag gingen en de site veel sneller ging laden. Dit is zeker niet het hoofdpunt voor SEO maar toch een belangrijke factoor. Verder werd er van het andere bedrijf geen rekening met interne links gehouden, dit heb ik ook aangepast.

Bovendien was de domeinnaam in het begin taxiwendy.nl. Dit heb ik aangepast naar taxiwendyarnhem.nl om ook hier nog net een tandje erbij te doen.

Dit was ook succesvol, binnen no-time stond Taxi Wendy op de eerste pagina in Google!

Hot topics

  • SEO abonnement
  • locale en landelijke zoekwoorden
  • website optimaliseren