Skip to main content

Cure & Care Development is een opleidingscentrum voor de zorgprofessional. Hun oude website was behoorlijk aan vernieuwing toe, daarvoor vroegen ze ontwerper Mick Koopman van MickOntwerpt, die reeds voor de moederorganisatie de website heeft ontworpen. Als technische uitvoerder heeft Mick mij gevraagd. Een mooie uitdagende opdracht.

Waar in het begin alleen een redesign gevraagd was werd snel duidelijk dat eigenlijk de gehele website op de schop moest zodat ook alle nieuwe wensen gerealiseerd konden worden.

Een uitgebreid portfolio aan opleidingen, cursussen en ander opleidingsaanbod maakte het complexer dan de gemiddelde website. Gelukkig had ik 11 jaar ervaring als webmaster aan een hogeschool en kon me goed in de materie inleven. Met korte lijnen kon de website relatief snel opgeleverd worden.

Technisch

WordPress met een flinke dosis maatwerk. De pagina’s volgen een vaste opbouw, ontworpen door de grafische ontwerper Mick. Alle opleidingen hebben talloze eigenschappen die makkelijk via een eigen interface beheert kunnen worden.

Duidelijke overzichten van inschrijvingen inclusief betaalstatus. Facturen kunnen als PDF gedownload worden en zullen binnenkort ook  met het boekhoudingsprogramma gesynchroniseerd worden.

Hot topics

  • uitgebreid zoeksysteem door alle opleidingen
  • inschrijfmogelijkheid, betalen middels iDEAL
  • PDF factuur