Skip to main content

Ik werd gebeld door een medewerker van een groot recreatiebedrijf waar ik eens mee samen heb gewerkt. “Ik heb misschien een opdracht voor je”. Het ging toen om de nieuwe website voor Brasserie Bloem in Bemmel. In deze brasserie werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt georganiseerd door DROOM de Aam. Zij hebben meerdere locaties waar eetgelegenheden dienen als werkplek voor mensen met een handicap.

De nieuwe website voor Brasserie Bloem leek dan ook een try-out te zijn. Wie is Flowingweb? Kunnen we daar mee samenwerken? Inmiddels beheer ik alle sites van DROOM de Aam en worden niet allen hun websites maar ook hun centraal ERM systeem op mijn servers gehost.

Van de corona lockdown hadden hun medewerkers enorm veel last omdat zij juist veel aan regelmatige werktijden hebben. Om ook de medewerkers in de zorg te ondersteunen hebben we samen de website zorgvoortaart.nl ontwikkeld waar men voor medewerkers in de zorg een (punt) taart kon doneren. Daardoor hadden de medewerkers van DROOM de Aam ook weer geregeld werk. Er werden meer dan 8000 punten taart aan de zorgmedewerkers gedoneerd! Mooi werk!

Technisch

Op de hoofdsite wordt informatie uitgewisseld met hun ERM systeem om boekingen en bestellingen te beheren.

Om de klanttevredenheid te kunnen meten is een review systeem ontwikkeld zodat bezoekers op verschillende plekken via een touchscreen een cijfer kunnen geven aan bv. de vergaderzaal, lunch of het toilet.

Voor cadeau- en decoratiewinkel Makers & Merken in Bemmel is een webshop ontwikkeld die gesynchroniseerd wordt met hun kassasysteem en aangesloten is  aan een vervoersportaal om makkelijk en voordelig verzendlabels te kunnen printen.

Hot topics

  • Synchronisatie ERM systeem
  • Bestel en boekingssysteem
  • Reviewsysteem
  • Vacatures online
  • Webshop incl. synchronisatie producten
  • Google API integratie