Skip to main content

Toen wij in ons huis een airco wilden laten installeren hebben we veel gezocht naar het juiste bedrijf, uiteindelijk zijn we bij Airco One uit Nijmegen beland. Een kleinschalig bedrijf dat al jarenlang in de airco business zit en aan het groeien is. Toen ze zagen dat ik iets met websites, SEO en SEA deed kwamen we in het gesprek. Ja, ze hadden ook iemand die SEO voor hun deed, maar wat deed die eigenlijk? Al snel kwamen we erachter dat niet alleen zij ons met een airco konden helpen maar ik ook hun met hun website en online vindbaarheid.

Zo heb ik de nadruk gelegt op interne SEO en een SEA campagne in Google Ads gestart. Regelmatig hebben we contact om te kijken waar we nog op kunnen targetten. Want ja, een airco verwarmt ook je kamer in de winter en warmtepompen worden ook steeds belangrijker.

Technisch

De SEO strategie heb ik aangepast naar content op de eigen site. Linkbuilding is belangrijk, maar inhoud nog belangrijker (zeker in het begin). Bovendien zetten we Google Ads in om directer te kunnen targetten. Hun aanvraagformulier – dat wel veel opties heeft – wordt vaak ingevuld, wie toch even een snelle vraag heeft kan via WhatsApp (for Business) met hun in contact komen.

Hot topics

  • SEO optimalisatie
  • SEA abonnement
  • Eigen reviewsysteem