Skip to main content

Dormio Holidays BV bouwt en beheerd diverse vakantieparken in en buiten Europa waaronder ook Dormio Resort Maastricht. Binnen Dormio Resort Maaastricht is een eigen gedeelte gebouwd met master villa’s, villa’s die echt geen vraag meer onbeantwoord laten. Villa’s met buitenbad, golfbaan in de buurt en zelfs je eigen personal assistent.

Voor deze speciale villa’s wilden ze een eigen presentatie die onafhankelijk was van hun normale site, een speciale indruk voor speciale villa’s. Hier werd o.a. ik gevraagd en heb samen met ontwerper Mick van Mick Ontwerpt deze klus mogen klaren. De website is in maar liefst vijf talen beschikbaar.

Technisch

De website is volledig modulair opgebouwd. De specifiek ontworpen delen kunnen onder elkaar geplaatst worden om zo – wel in huisstijl – de grootst mogelijke vrijheid te hebben om de site vorm te geven.

De website is in maar liefst vijf talen beschikbaar, contactformulieren zijn aan Mailchimp gekoppeld zodat men de mogelijkheid heeft om zich op een specifieke nieuwsbrief in te kunnen schrijven.

Hot topics

  • volledig custom design
  • modulaire opbouw van paginacontent
  • website beschikbaar in vijf talen
  • integratie met Mailchimp