Wil jij ook een online vragenlijst maken om onderzoek online aan te kunnen bieden? Maak een online vragenlijst of enquête voor je school, bedrijf of voor wetenschappelijk onderzoek. Wij bouwen de vragenlijst precies na jouw wens! Accountbeheer, invulmomenten, rapportages, alles zo hoe jij het wilt!

Is de vragenlijst openbaar of alleen voor bepaalde gebruikers toegankelijk? Of kan alleen op bepaalde momenten de enquête ingevuld worden?

De vragenlijst kan op alle apparaten ingevuld worden. Desktop, tablet of op een mobiele telefoon. Maak het makkelijk voor de gebruikers om je vragenlijst in te vullen.

Lever direct na het invullen rapportages met grafieken en feedbackteksten. Je kan de gegevens van de invuller ook met een benchmark vergelijken.

onmogelijk

Kan niet bestaat niet!

Hoe wild je wensen ook zijn, alles kan! Heb je al online vragenlijsten via andere systemen geprobeerd maar kwam je telkens weer aan de limieten van deze systemen? Bij Flowingweb bepaal jezelf hoe je vragenlijst eruit ziet en wat voor functionaliteiten je wilt gebruiken.

Specifieke rapportages

Toon rapportages direct na het invullen of gebruik specifieke rapportages voor administratoren om groepsdynamiek inzichtelijk te maken. Vergelijk individuele scores met benchmarks of laat je gebruikers zelf de rapportages samenstellen.

Multimedia welkom!

Speel per vraag een video af of laat de vragen voorlezen. Bereik meer gebruikers van 6 tot 106 met handige multimedia elementen.

Animatie gemaakt voor de Klimaatschaal door studenten van het Sint Lucas.

Ook een vragenlijst laten maken?

Wil je ook weten wat Flowingweb voor je kan betekenen? Wil jij een vragenlijst laten maken of heb je al een papieren versie en wil je deze laten digitaliseren? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Contactformulier

    sinds 2001 Stuur me een WhatsApp bericht

    Kunnen wij helpen?